AV Consultant

Solliciteer nu

Sr. AV Consultant

Heb je ruime ervaring in AV planning en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière bij een organisatie waarbij nieuwe media de focus heeft?
Dan is de functie Sr. AV Consultant echt iets voor jou!

AMSTELVEEN

Als Sr. AV Consultant ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en inkoop van Radio/TV/Online video campagnes van onze klanten. Tevens zorg je ervoor dat de juiste media-uiting op het juiste moment ingezet wordt.

Je bent in staat overtuigend advies uit te brengen naar klanten, hebt autoriteit en bent een volwaardige gesprekspartner richting de klant.

Je hebt ervaring met het inkopen, onderhandelen en reserveren van mediaruimte bij exploitanten en kunt mediavoorstellen gemakkelijk op kwaliteit beoordelen. 

Je hebt gedegen kennis van Online Video en weet hierin te adviseren in combinatie met TV en/of radio-inzet. Je zorgt voor kwaliteitsbewaking en het managen van werkprocessen voorafgaand, tijdens en na een campagne. Je bent in staat om met de klant de campagne te evalueren en bepaalde learnings te concluderen en mee te nemen in een volgend advies. 

Je draait je hand niet om voor het opstellen van foutloze begrotingen/procuraties en kunt de Strateeg/Media Director op basis van je ervaring voorzien van de eerste adviezen naar de klant. Je komt proactief met nieuwe mogelijkheden en (branded content) samenwerkingen die relevant zijn voor onze klanten. 

Starcom is onderdeel van Publicis One Nederland

Starcom
: The Human Experience Company
Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren.

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 26 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen