Digital Campagne Manager

Solliciteer nu

Digital Campagne Manager

Ben jij een topper in het opzetten en optimaliseren van digital campagnes? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je werkt voor grote, internationale merken? Dan is de functie van Digital Campagne Manager echt iets voor jou!

AMSTELVEEN

Als Digital Campagne Manager ben je dé specialist op het gebied van digital activity performance en het monitoren van digital campagnes.
Je hebt ervaring met het opzetten van programmatic campagnes en weet hoe je deze kan optimaliseren in de DSP. Kortom: Je weet als geen ander hoe het is om aan de knoppen te draaien en doet dit met succes! 

Je helpt de Digital Consultant bij het creëren van programmatic plannen en begeleidt Digital Trainees in hun werkzaamheden. Voor klanten ben je een volwaardige gesprekspartner en met publishers weet je een goede band op te bouwen en te onderhouden.

Tot slot weet je technische ondersteuning te geven bij de coördinatie van digitale projecten van onze labels Performics en Moxie. Bijvoorbeeld de technische coördinatie van Dynamic Creatives. 

ZenithOptimedia is onderdeel van Publicis One Nederland

Zenith
Optimedia:Evidence led media & ROI
Wij zijn evidence led en hebben een focus op de effectiviteit van marketingcommunicatie vraagstukken. We denken Owned first en richten ons op de optimale balans tussen Return on Investment en Return on Involvement.

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen