Digital Project Manager

Solliciteer nu

Digital Project Manager

Ben jij die ervaren Digital Project Manager op zoek naar de volgende stap? 

Dan is deze functie Digital Project Manager iets voor jou!

FULL-TIME · AMSTELVEEN

Als Digital Project Manager ben je het gezicht van Publicis Content en primair aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers. Je hebt een online marketing hart. Je taken bestaan uit het organisatorisch leiden en begroten van diverse projecten. Het managen van branded content en experience projecten is voor jou bekend terrein. Je bent in staat om zowel interne projecten, waarbij je o.a. de creatieve studio aanstuurt, als externe projecten tot een succes te brengen. Kortom; je bent van briefing tot evaluatie eindverantwoordelijk voor de projecten die je zelfstandig beheert.

Publicis Content bestaat uit de labels LiquidThread, Nieuwe Koffie en Moxie. Je wordt onderdeel van een stabiel en goed onderlegd team van ruim 20 specialisten. De projecten die je beheert lopen uiteen van digitale productie (o.a. dynamic creatives), content marketing, content partnerships, events en overige werkzaamheden op het gebied van reclame & media. Affiniteit met deze diensten is daarom een vereiste. Verder beschik je over een commerciële instelling, cross-selling van bovenstaande diensten hoort bij de functie.

Wij zoeken

Een Digital Project Manager met minimaal drie jaar bureau ervaring. Je begrijpt hoe klantzijde werkt en waar een marketeer mee te maken heeft/ krijgt. Je bent in staat om actiegericht mee te denken. M.a.w.; je spreekt alle talen: van klant tot creatie en van strategie tot productie. Je bent stressbestendig en altijd in-control, je bent opgewekt, pro-actief, professioneel.

Een echte verbinder die mensen in beweging krijgt! 

Starcom is onderdeel van Publicis One Nederland

Starcom
: The Human Experience Company

Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren.

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt, wat er nodig is om de functie van Digital Project Manager te vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen