Insights & Data Consultant

Solliciteer nu

Insights & Data Consultant

Heb jij 2 tot 5 jaar ervaring als onderzoeker op het gebied van marketingcommunicatie bij bijvoorbeeld een media- of onderzoeksbureau? Ben jij van nature nieuwsgierig en heb je zin om met de nieuwste datatools te werken? Dan is de functie Insights & Data Consultant echt iets voor jou!

· AMSTELVEEN

Door de centrale rol van de Insights & Data afdeling bij de ontwikkeling van mediastrategieën ben je als Insights & Data Consultant betrokken bij zowel de voorbereidingen van strategieontwikkeling (doelgroep- en concurrentie analyses) als bij de evaluatie van de gekozen mediastrategie (crossmedia- en social buzz onderzoek).

Er wordt gewerkt met een groot aantal datasets waar verschillende analyses op worden uitgevoerd. Denk hierbij aan data zoals NPDM, GWI om doelgroep inzichten boven tafel te krijgen of Nielsen om mediabestedingen in kaart te brengen. Naast de input voor mediastrategie ben je als Insights & Data Consultant ook nauw betrokken bij campagne evaluaties. In een nauwe samenwerking met onderzoeksbureaus worden verschillende onderzoeken opgezet. Waaronder crossmediale campagne effectstudies.

Het opzetten en begeleiden van campagne effectstudies zijn werkzaamheden waar de Insights & Data Consultant zich mee bezig houdt. Als Insights & Data Consultant ben je verantwoordelijk om te waarborgen dat de learnings die een campagne effect studie met zich mee brengt concrete learnings met zich mee brengen om vervolg campagnes te optimaliseren. Zowel op het gebied van media als creatie.

Jij beschikt over een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau binnen een relevant vakgebied (bijv. communicatie, media, marketing, psychologie, sociologie). Je hebt 2 tot 5 jaar ervaring als onderzoeker op het gebied van marketingcommunicatie bij bijvoorbeeld een media- of onderzoeksbureau? Daarbij ben je een gedreven en leergierig persoon met grote affiniteit voor communicatie en (digitale) media. Verder vinden wij het belangrijk dat je nauwkeurig, creatief en cijfermatig goed onderlegd bent. 

Starcom is onderdeel van Publicis One Nederland

Starcom
: The Human Experience Company
Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren.

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klantenteams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen


6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genieten

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen