(Sr.) Media Consultant

Solliciteer nu

(Sr.) Media Consultant

Heb jij ruime ervaring in mediaplanning, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een organisatie waarbij naast de traditionele media, nieuwe media de focus heeft? Dan is de functie (Sr.) Media Consultant echt iets voor jou!

AMSTELVEEN

Als ervaren consultant op het gebied van mediaplanning weet je hoe je een strategie en plan voor OOH en/of Print-inzet moet opstellen. Doordat onze klanten steeds meer digital minded worden hebben onze adviezen vaker een 360 graden insteek, waardoor kennis van digitale media gewenst is.

Je bent in staat overtuigend advies uit te brengen naar klanten, hebt autoriteit en bent een volwaardige gesprekspartner richting de klant. Je hebt ervaring met het inkopen, onderhandelen en reserveren van mediaruimte bij exploitanten en kan mediavoorstellen gemakkelijk op kwaliteit beoordelen.

Je zorgt voor kwaliteitsbewaking en managet werkprocessen voorafgaand, tijdens en na een campagne. Je bent in staat om met de klant de campagne te evalueren en bepaalde learnings te concluderen en mee te nemen in een volgend advies.

Je draait je hand niet om voor het opstellen van foutloze begrotingen/procuraties en kunt de Strateeg/Client Director op basis van je ervaring voorzien van de eerste adviezen naar de klant.

Je komt proactief met nieuwe mogelijkheden, haakjes en branded content samenwerkingen die relevant zijn voor onze klanten.

ZenithOptimedia is onderdeel van Publicis One Nederland

Zenith
Optimedia: Evidence led media & ROI
Wij zijn evidence led en hebben een focus op de effectiviteit van marketingcommunicatie vraagstukken. We denken Owned first en richten ons op de optimale balans tussen Return on Investment en Return on Involvement. 

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoorlijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klantenteams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flexwerkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen.

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen