Connections Director

Solliciteer nu

Connections Director

Heb jij minimaal acht jaar ervaring als Strateeg/Media Director/Client Director aan bureauzijde? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een internationale organisatie met uiteenlopende labels? Dan is de functie van Connections Director echt iets voor jou!

AMSTELVEEN

Als Connections Director ben jij zowel op strategie als op het gebied van client services goed onderlegd. Je bent voor onze klanten het eerste aanspreekpunt, waardoor het bouwen aan en onderhouden van goede klantrelaties cruciaal is.

Je weet hoe je de business doelstellingen van de klant kunt vertalen in een goede mediastrategie en gebruikt hiervoor het volledige medialandschap van de toekomst. Binnen een klantenteam ben jij de spin in het web en sta je in contact met alle specialisten om te komen tot een goede uitvoering van het mediaplan voor de toegewezen klanten.

Je bent in staat overtuigend advies uit brengen naar klanten, hebt autoriteit en bent een volwaardige gesprekspartner richting klant en andere stakeholders. Je deelt pro-actief commerciële mogelijkheden en samenwerkingen met onze klanten en bent daarnaast medeverantwoordelijk voor de rendabiliteit. Hiervoor beschik je over goede kennis van de verschillende mediumtypen en houd je jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen in het medialandschap.

Je hebt een goed organisatorisch vermogen, bent stressbestendig, optimistisch en hebt een uitstekend gevoel voor communicatie.
Je bent een people's manager die door open communicatie het team weet te inspireren en motiveren. 

Starcom is onderdeel van Publicis One Nederland

Starcom
: The Human Experience Company

Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren.

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen