Strategy Director

Solliciteer nu

 Strategie Director

Ben jij die ervaren strateeg die de spil in de evidence-led manier van werken van Zenith wilt zijn? Dan is de functie Strategie Director echt iets voor jou!

FULL-TIME · AMSTELVEEN

Als ervaren strateeg ben je de spil in de evidence-led manier van werken van Zenith. Je bent verantwoordelijk voor de (lange termijn) communicatie- en mediastrategie van onze klanten. Daarbij zorg je in de manier van werken voor een herkenbare strategische handtekening die is gestoeld op het ROI gedachtengoed van Zenith.

Je bent in staat om alle beschikbare kennis en data te om te zetten in krachtige strategische uitgangspunten. Daar vandaan wordt in nauwe samenwerking met de Communication Director, Digital Consultant en Insights Consultant een overall advies ontwikkeld dat vanuit marketing – en communicatie oogpunt naadloos aansluit op de ambities van onze klanten.

Je werkt in de dagelijkse praktijk nauw samen met de Communication Director en de Digital Consultant en Insights Consultant in een klantenteam. Maar je bent ook een kritische sparringpartners voor zowel klant als reclamebureau, waarbij je er voor zorgt dat media en creatie elkaar versterken.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en verbreden van de dienstverlening aan onze klanten; het aanbieden van diensten zoals kennissessies en workshops, het ontwikkelen en vercommercialiseren van relevante tools en het opzetten van onderzoek om campagne- en merkeffecten te kunnen meten en het nieuwe samenwerkingen. Tot slot ben je nauw betrokken bij new business trajecten en het actief uitdragen van de Zenith-visie naar externe stakeholders. 

Beschik je over minimaal 6 jaar werkervaring als Strateeg en spreek je Nederlands? Dan kan dit je volgende stap zijn. 

Zenith is onderdeel van Publicis One Nederland

Zenith
: Evidence led media & ROI
Wij zijn evidence led en hebben een focus op de effectiviteit van marketingcommunicatie vraagstukken. We denken Owned first en richten ons op de optimale balans tussen Return on Investment en Return on Involvement. 

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoorlijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klantenteams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flexwerkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen.

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genieten



Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen