SEO Consultant

Solliciteer nu

SEO Consultant

Ben jij minimaal één jaar werkzaam als SEO Consultant en opzoek naar de volgende stap binnen SEO Consultancy? Dan is de functie SEO Consultant echt iets voor jou!

FULL-TIME · AMSTELVEEN

Als SEO Consultant binnen Starcom ben jij dé adviseur op het gebied van SEO content en techniek voor onze klanten. Je geeft onze klanten o.a. overtuigend advies over hoe ze met behulp van website optimalisaties de gebruikerservaring verbeteren en hun organische vindbaarheid vergroten. Dit advies werk je uit in samenwerking met de klant of een webbureau. Maandelijks rapporteer je de organische zoekresultaten aan de klant.

Binnen Starcom werk je nauw samen met de overige specialisten uit het team. Je stapt binnen in een stabiel goed onderlegd search team van in totaal 12 SEA-, SEO-, CRO- en Web Analytics specialisten. Als specialist ben je daarnaast onderdeel van klantenteams welke bestaan uit bijvoorbeeld: Programmatic Consultants, AV Planners en Digital Consultants. Wekelijks zijn er kennisdeling sessies georganiseerd waarin wij met elkaar sparren over actuele search activiteiten.

Wij zoeken

Een SEO Consultant met minimaal één jaar ervaring. Vanzelfsprekend heb je ervaring met belangrijke SEO tools en ben je thuis in Excel, PowerPoint en Word. Als pré heb je kennis van HTML, CSS en Javascript. Je hebt een strategische visie ontwikkeld op het gebied van SEO, waardoor je zowel op het gebied van content als techniek een volwaardig gesprekspartner bent voor de klant. Je kunt zelfstandig SEO trajecten gaan leiden op zowel nationaal als internationaal niveau voor A-merken. Je zult hierbij verantwoordelijk zijn voor zowel de coördinatie als de uitvoering van deze trajecten. 


Starcom is onderdeel van Publicis One Nederland

Starcom
: The Human Experience Company

Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren.

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt, wat er nodig is om de functie van SEO Consultant te vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen