Sr. Connections Manager

Solliciteer nu

Sr. Connections Manager

Heb jij ruime media/projectmanagement ervaring aan bureauzijde, ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een bedrijf wat werkt voor grote internationale merken? Dan is de functie Sr. Connections Manager echt iets voor jou!

AMSTELVEEN

Als Sr. Connections Manager ben jij het aanspreekpunt voor de klanten en voorzie je ze van het eerste advies over hoe en waar ze het beste kunnen adverteren, om hun uiteindelijke doelen en KPI’s te kunnen behalen. Intern ben je verantwoordelijk voor een soepel verloop van de diverse processen in het klantenteam. Dit betreft alle processen die voortvloeien uit het aanbod van de diensten van de labels, maar ook Publicis One in het algemeen.

Je bent de spin in het web en bent een pro in het organiseren en stroomlijnen van alle facetten in onze dienstverlening. Je zorgt voor kwaliteitsbewaking en hebt een helicopter view in de werkprocessen voorafgaand, tijdens en na een campagne. 

Je bent in staat overtuigend advies uit brengen naar klanten, hebt autoriteit en bent een volwaardige gesprekspartner richting klant en andere stakeholders. Je deelt pro-actief commerciële mogelijkheden of samenwerkingen met onze klanten en bent daarnaast medeverantwoordelijk voor de rendabiliteit. Hiervoor beschik je over een goede kennis van de verschillende mediumtypen en houdt je jezelf op de hoogte van de ontwikkelingen in het medialandschap.

Andere verantwoordelijkheden zijn budgetbewaking, het behalen van deadlines, inhoudelijke kwaliteit (samen met strateeg) en het uiteindelijke mediaplan.

Starcom is onderdeel van Publicis One

Starcom: The Human Experience Company
Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren. 

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenHerken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie van (Jr.) Connections Manager te vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen