Stage Business & Data Solutions

Solliciteer nu

Stage Business & Data Solutions

Volg jij een HBO/WO-opleiding richting Marketing & Communicatie of Media Management en zit je in je 3e of 4e jaar? Dan is de stage Insights & Data echt iets voor jou!

· AMSTELVEEN

De stage betreft een meeloopstage van 40 uur waar eventueel ruimte is voor een eigen onderzoek (maximaal 1 dag in de week). Voor alle marketing, media en communicatie is data het centrale aspect waar extra inzichten in gewonnen kunnen worden.

Er wordt gewerkt met een groot aantal datasets waar verschillende analyses op worden uitgevoerd. Bij al deze zaken is een duidelijke data structuur nodig en wordt veelal gebruik gemaakt van visualisaties van de data door middel van het ontwikkelen van dashboards. Ook worden interne bedrijfsprocessen onderzocht, visueel in kaart gebracht en wordt er getracht om deze processen te verbeteren. Hierdoor is de stage een perfecte manier om in een korte tijd een ruim scala aan vaardigheden te ontwikkelen binnen het vakgebied van data visualisatie en leer je verschillende datastromen structureren en combineren.

Ook de vertaling van data naar strategisch waardevolle input is een leerzaam proces waar je als stagiair mee te maken gaat krijgen. Als stagiair wordt je begeleid door een ervaren specialist die je alle vaardigheden van datavisualisatie en data analyse kan bijbrengen.

Jij bent bezig met een opleiding op HBO/WO niveau binnen communicatie, media of marketing. Je hebt een proactieve en nieuwsgierige houding. Je vindt het interessant om met data te werken nauwkeurig en stressbestendig. Verder heb je analytisch vermogen en weet je hoe je data kunt vertalen naar een boeiend verhaal. 

Starcom is onderdeel van Publicis One Nederland.

Starcom: The Human Experience Company
Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren.  

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One stage te lopen

 1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op internationaal als op lokaal niveau
 2. Je krijgt de ideale ingang om ons bedrijf te leren kennen en het vak bij ons te leren
 3. Je krijgt veel vrijheid doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult
 4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.
 5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen
 6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen
 7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door
 8. Je krijgt voldoende ruimte om naast je stage aan een schoolopdracht te werken
 9. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen
 10. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training
 11. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes
 12. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Indien je geïnteresseerd bent klik hier:

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen