Strategy Director

Solliciteer nu

Strategy Director

Weet jij de beste mediastrategieën voor onze klanten te ontwikkelen?
Volg je de laatste media-ontwikkelingen op de voet en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is de functie Strategy Director echt iets voor jou!

AMSTELVEEN

Als ervaren mediastrateeg werk je samen met de Connections Director en specialisten in een klantenteam. Je bent als Strategy Director een kritische sparringpartner voor zowel de klant als het reclamebureau, waarbij je media en creatie verbindt met de gezette doelstellingen.

Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opstellen en presenteren van hoogwaardige mediastrategieën voor klanten waar natuurlijkerwijs het digitale aspect onderdeel van uitmaakt. Je bent in staat om een debrief op te stellen op basis van de klantbriefing en controleert de briefing op volledigheid en haalbaarheid van de doelstellingen.

Samen met de Connections Director streef je continu naar de verhoging van de inhoudelijke kwaliteit van het team. Je daagt je collega´s in het klantenteam uit en voorziet ze van nieuwe invalshoeken. Daarnaast houd je ontwikkelingen in de markt bij op het gebied van Research & Insights en weet je deze insights mee te nemen in passende strategieën voor de klant. 

Je bewaakt de strategie gedurende de looptijd van de campagne, samen met de Connections Director, onder meer door het analyseren van de media-inzet in relatie tot de gerealiseerde communicatie-effecten. Tot slot ben je bij overige projecten, zoals new business of nieuwe samenwerkingen verantwoordelijk voor de inhoudelijke kwaliteit van de strategie. Voor deze vacature is Nederlands schrijven en spreken vereist.

Starcom is onderdeel van Publicis One Nederland.

Starcom: The Human Experience Company
Wij zijn een bureau dat verder gaat dan media en communicatie. We zijn geobsedeerd door mensen en hun gedrag. Voor ons zijn data en technologie dé ingrediënten om waarde toe te voegen aan het leven van consumenten en groei voor onze klanten te realiseren.  

Een paar van onze opdrachtgevers

12 redenen om bij Publicis One te werken

1. Je werkt voor ‘s werelds mooiste en grootste merken, zowel op het internationaal als op lokaal niveau

2. Je krijgt voldoende kansen en doorgroeimogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de richting van jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten

3. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheden doordat we een platte organisatie zijn waar we met klanten teams werken waarin iedereen elkaar aanvult

4. Je werkt in Amsterdam of Amstelveen, met vaste én flex werkplekken.

5. Je werkt met de nieuwste innovaties, tools en tech-toepassingen

6. Je hebt flexibele start- en eindwerktijden, zodat je soms wat vroeger of later kan beginnen

7. Je speelt een potje tafelvoetbal of tafeltennis als uitlaatklep tussen de bedrijven door

8. Je leert van en met fijne collega’s die nooit te beroerd zijn om te helpen

9. Je hebt de mogelijkheid om stoom af te blazen tijdens de wekelijkse Bootcamp-training

10. Je leert je collega’s echt kennen tijdens leuke media-uitjes en nu al legendarische Publicis One feestjes

11. Je wordt zo nu en dan verwend met een heerlijke (stoel)massage

12. Je krijgt 25 vakantiedagen om naast je toffe baan ook te genietenIs dit de functie voor jou? Denk je dat je hebt wat er voor nodig is om deze functie te kunnen vervullen? Wellicht vormen wij dan de perfecte match. Onder het genot van een kop koffie vinden we het leuk om je te leren kennen en je te verwelkomen in de Publicis One familie.

Geïnteresseerd?

Acquisitie naar aanleiding van de vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Ons adres

Professor W.H. Keesomlaan 12, 1183 DJ Amstelveen